Közélet

2005.04.08. 14:03

Főbe lőtte magát a sportklub elnöke

A Sarkadkeresztúri Tömegsportklub által engedéllyel tartott orosz gyártmányú, MCM típusú 0,22-es kaliberű sportpisztollyal — minden bizonnyal még csütörtökön este — saját otthonában főbe lőtte magát D. J. (+59), a keresztúri sportklub elnöke.

(b)

Az elhunyt férfira neje talált rá, aki kórházi kezelését megszakítva tért haza tegnap délelőtt, mivel csütörtök este óta telefonon mindhiába hívta férjét. Az utcabeliek elmondása szerint D. J. az utóbbi időben nem vetette meg az alkoholt, s idegrendszeri problémákkal is kezelték. — A Sarkadi Rendőrkapitányság ügyeletére tegnap nem sokkal fél tizenkettő előtt jelentették, miszerint saját otthonában, az általa vezetett sportklub által engedéllyel tartott lőfegyverrel, önkezével vetett véget életének egy sarkadkeresztúri férfi — erősítette meg lapunk információit Somogyi Ferenc rendőr alezredes, a Sarkadi Rendőrkapitányság megbízott vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!