Közélet

2005.04.30. 14:24

Demjén Gyopároson: koncert az élményben

Dübörgő decibelek, vízben csápoló rajongók, fürdőköpenyben és bikiniben táncolók a folyosókon, sok göndör fürt és az elhagyhatatlan napszemüveg a színpadon — nemes egyszerűséggel így jellemezhetjük az orosháza-gyopárosfürdői Demjén-koncertet.

(cs)

Rózsi órákkal korábban érkezett Gyopárosra. Amikor a szervezők beavatták a nagy meglepibe (kezdetben szabadtérre tervezték a koncertet), rácsodálkozott a lehetőségre. Bevallása szerint soha nem énekelt még élményfürdőben. A hangtechnikusokat meg is izzasztotta a sodrófolysók, buzgárok, csobogók világa, ám ahogy ígérték, Demjén élő koncerttel örvendeztette meg közönségét. Sokan a dupla élvezkedést választották: a medencék hűs vizéből csápolták végig a műsort, amely majd két órán át tartott, Rózsi fáradhatatlannak bizonyult, hangja még ma is oly tisztán csengett, hogy szabadtér ide, buzgárok oda, hiányérzet senkiben nem maradt. Abban már csak a szervezők bíznak, hogy Demjén Rózsi és két jó barátja, akik elkísérték Gyopárosra, a lovas Lázár Vilmos és Zoltán fürdővendégként egyszer visszatér az Alföld gyöngyébe.

(Hétfőn képgaléria a koncertről!)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!