Közélet

2005.03.05. 16:58

Fegyház erőszakos közösülésért

Erőszakos közösülésért első fokon hat év nyolc hónap fegyházra ítélte a Békéscsabai Városi Bíróság a dobozi, 24 éves Sz. J.-t. A vádlott fellebbezett, így az ítélet nem jogerős. Nagy port felvert, dobozi erőszakos közösülés ügyében hozott ítéletet a minap első fokon a Békéscsabai Városi Bíróság. A 24 éves Sz. J.-t a fegyházbüntetés mellett nyolc évre eltiltották a közügyektől, valamint a jogerős ítéletig a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

(c)

Még tavaly májusban történt, hogy Sz. J. dobozi lakásába átment egy 11 éves kislány játszani, főként a férfi másfél éves gyermekével és a tévés játékkal, a nintendóval. (Sz. J. gyermeke egy fiatal lánytól, mégpedig egy 16 évestől származik, ezért nevelte a kicsit egyedül a 24 éves fiatalember.) A 11 éves kislány korábban is nem egyszer járt a férfi lakásán, hiszen a családok baráti kapcsolatban álltak egymással.
Sz. J. a tavaly májusi látogatáskor azt ajánlotta a gyermeknek, hogy aki veszít a tévés játékban, az puszit ad a másiknak. A férfi ezután a sértett melleit fogdosta, majd teljesen begerjedt, a kislányt levetkőztette, az ágyra vetette és megerőszakolta. Ezt követően felhívta az áldozat figyelmét arra, hogy senkinek ne beszéljen a történtekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!