Közélet

2005.02.28. 21:49

Virtuális helyszínen a biliárdélet

A közelmúltban jött létre és indult útjára a magyar biliárdélet eseményeit bemutató Békéscsabai üzemeltetésű internetes oldal, a Magyar Biliárd Szövetség hivatalos honlapja. A weblapon a magyar biliárdélet részeként természetesen nagy hangsúllyal kap majd teret a helyi biliárdélet is.

BEOL

– A honlap elsősorban a pool biliárd eseményeivel, eredményeivel, kiemelkedő személyiségeivel, aktualitásaival, valamint a sportág szabályaival, szakkifejezéseivel, és a játékhoz elengedhetetlenül fontos eszközökkel foglalkozik – tudtuk meg Molnár Balázstól, az internetes oldal tulajdonosától. A hivatalos híreket, eredményeket az üzemeltetők külföldi partner oldalak szerkesztőitől, illetve a Magyar Biliárd Szövetségtől kapják.
– Várjuk továbbá biliárd szalonok,  egyesületek bemutatkozó leveleit, akiknek az első alkalommal teljesen díjmentesen lehetőséget adunk a Poolbiliard.hu oldalon történő megjelenésre – mondta Molnár Balázs.

Az új internetes oldal állandó friss információkkal, letölthető anyagokkal, tudósításokkal, valamint vendégkönyvvel áll a látogatók rendelkezésére, s elmondható, hogy indulása óta látogatottsága egyre nő. A szerkesztők a Poolbiliard.hu oldalt szeretnék a magyar biliárdélet interaktív helyszínévé tenni, ezért szívesen veszik a biliárdos rendezvényekről szóló értesítéseket, valamint minden ajánlást és javaslatot. A tulajdonos és a szerkesztők reményei szerint a honlap a maga precíz és áttekinthető felépítésével betölthet egy sok éves űrt a témával foglalkozó oldalak palettáján.


[caption id="" align="alignleft" width="470"] A biliárdos honlap a http://www.poolbiliard.hu webcímen érhető el. (Képünkön a nyitólapjuk látható.)
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!