Közélet

2005.02.23. 08:15

Kerékpárjáról ütöttek le egy orosházi férfit

Megvertek egy biciklist kedden hajnali fél 6 körül Orosháza külterületén – tájékoztatta a Beol.hu-t Szombati Andrea rendőrségi sajtóreferens. A támadó ököllel taglózta le a kerékpárost, akinek az ütéstől eltört az orrcsontja. Rendőrségi hírek...

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG KÖZLEMÉNYE

Közlekedési balesetek:

Kedden reggel 9 óra után baleset történt Mezőberényben a Köröstarcsai út és a Kinizsi utca kereszteződésében. Egy Fiat Brava vezetője jobbra akart kanyarodni, de nem adott elsőbbséget egy kerékpáros asszonynak. A nő elesett és súlyosan megsérült.

Egyéb esetek:

Rendőr zavart meg egy betörőt Békésen. A férfi kedden kora hajnalban, fél 3 körül a Csabai utcában betörte az ott működő italbolt ablakát és éppen be akart menni az egységbe, amikor a járőr tetten érte. A betörő így nem tudott elvinni semmit, de az ablak betörésével 10. 000.-Ft kárt okozott a kocsma üzemeltetőjének. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság eljárást indított.

Betörtek Eleken a Cigány Önkormányzat Közösségi Házába. A Lökösházi úti intézményben kedden délután észlelték, hogy valaki betörte az épület egyik ablakát és a házból különböző műszaki cikkeket vitt el összesen kb. 130. 000.-Ft értékben.

Rendőrök igazoltattak egy eltűnt lányt Tótkomlóson. A 14 éves kamaszt a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság körözte eltűnés miatt, így a rendőrök – miután Tótkomlóson találkoztak vele – előállították és meghallgatták.

Megvertek egy biciklist kedden hajnali fél 6 körül Orosháza külterületén. A férfi a 47-es főút mellett vezető kerékpárúton hajtott, amikor ököllel megütötte őt egy másik férfi. A biciklis elesett és eltört az orrcsontja. A verekedő férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság eljárást indított.

Autómosó pénzkazettáját ürítették ki ismeretlenek vasárnap a hajnali órákban Szarvason. A Szabadság utcában üzemelő benzinkút autómosójának két pénzkazettáját feszítette ki a tettes, akinek közel 42. 000.-Ft-ot sikerült zsákmányolnia. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint pénztárolók megrongálása miatt további 18. 000.-Ft kár érte a kút üzemeltetőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!