Közélet

2005.02.15. 08:21

Ház tetejéről ugrott le egy szarvasi fiatal

A békéscsabai mentőállomás tájékoztatása szerint a 26 éves szarvasi fiatalember öngyilkos akart lenni, ezért ugrott le vasárnap este a szarvasi Béke lakótelep egyik épületének tetejéről – tájékoztatta a Beol-t a rendőrség.

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG HÍRÖSSZEFOGLALÓJA

Közlekedési baleset:

Gyalogost ütött el egy személyautó hétfőn reggel Békésen. A Kossuth utca- Baky utca- Mezei utca kereszteződésénél egy gyalogos nő kellő körültekintés nélkül lépett le az úttestre, és így nekiment az éppen arra közlekedő Volkswagen Passat jobb oldalának. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Egyéb esetek:

Mezőkovácsházán hétfőre virradóra betörtek egy üzletbe. Az Árpád utcában működő fotós bolt ajtaját beszakította az ismeretlen, majd az üzletből közel 900. 000.-Ft értékben műszaki cikkeket vitt el. Az ajtó megrongálásával pedig további 5000.-Ft kárt okozott a bolt tulajdonosának.

Orosházán vasárnapról hétfőre virradó éjjel egy fémipari üzem telephelyén jártak illetéktelenek. A tolvajok a kerítést vágták át, majd a telephelyről különböző kéziszerszámokat vittek el összesen 750. 000.-Ft értékben.

Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők vasárnap egy fiatalt, aki Szarvason leugrott egy ház tetejéről. A békéscsabai mentőállomás tájékoztatása szerint a 26 éves szarvasi fiatalember öngyilkos akart lenni, ezért ugrott le vasárnap este 11 óra előtt a Béke lakótelep egyik épületének tetejéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!