Közélet

2005.02.02. 08:17

Betörések: kapós lopnivaló a húsféle

Kolbászt, sonkát és szalonnát zsákmányoltak ismeretlenek összesen mintegy százötvenezer forint értékben Kevermesen és Csabacsűdön – derül ki a rendőr-főkapitányság területén kedden történt események összefoglalójából.

BEOL

A RENDŐRSÉG HÍRÖSSZEFOGLALÓJA

Közlekedési baleset:

Összekoccant egy személyautó és egy teherautó kedden délelőtt Kétegyházán. A Toldi utca és a Zrínyi utca kereszteződésében. A balesetben senki sem sérült meg, a személyautóban kb. 20. 000.-Ft kár keletkezett.

Egyéb esetek:

A riasztó mentette meg az egyik békéscsabai söröző árukészletét. Kedden kora hajnalban az ismeretlen tettes a Kazinczy utcai egység raktárának vasrácsát felhajtotta, majd egy ablakot betörve próbált meg bejutni a sörözőbe. Ekkor megszólalt a söröző riasztója, és a tettes zsákmány nélkül elmenekült.

A Békési Rendőrkapitányság eljárást indított egy férfi ellen, aki kedden a délutáni órákban Békésen a Karacs utcában betörte az egyik lakótömb bejárati ajtajának üvegét. A garázda férfi a cselekmény elkövetésekor az elsődleges vizsgálatok szerint ittas állapotban volt. A betört üveg megjavíttatása 16. 500.-Ft-ba kerül majd a lakóközösségnek.

Kevermesen az Ady utca egyik házának kamráját keddre virradóra felfeszítették és onnan hentesárut vittek el. Az eltűnt sonka, kolbász, szalonna és disznósajt értéke kb. 100. 000.-Ft.

Füstölt kolbászt és szalonnát loptak egy csabacsűdi tanyáról is. Ugyancsak keddre virradóra törték fel a tanya melléképületét az ismeretlenek és kb. 50. 000.-Ft értékben vittek el már megfüstölt disznótorost.

Január 31-én, hétfőn késő este érkezett a bejelentés a Sarkadi Rendőrkapitányságra, hogy egy 67 éves asszony késő délután elment otthonról, és nem ment haza. A rendőrség a határőrség segítségével nagy erőkkel kereste az asszonyt, akinek holttestére kedden a délelőtti órákban találtak rá Sarkadon. Halálát az orvosi vélemény szerint kihűlés okozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!