Közélet

2005.01.10. 07:16

Szirénázott a felborult mentő

A rendőrség hétvégi baleseti összefoglalójából kiderül, hogy megkülönböztető jelzést használt az a mentőautó, ami eddig tisztázatlan okokból szenvedett balesetet vasárnap délben.

BEOL

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója:

Vasárnap valamivel déli 12 óra előtt Békéscsabán a berényi úton a városközpont felől a városhatár felé tartott egy mentőautó. A sofőr a megkülönböztető fény- és hangjelzést is bekapcsolta. A Berényi út és a Desseffy utca kereszteződésében az egyébként éppen egy beteghez riasztott mentő eddig tisztázatlan okból megcsúszott és az út menetiránya szerinti bal oldalán először egy közlekedési táblának, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A mentőben tartózkodó három mentős könnyebben megsérült. A baleset körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

Baleset történt szombaton késÕ este Gyulán a Budrió lakótelepen. Egy személyautó a Béke sugárút felÕl az Ajtóssy utca irányába tartott, amikor nekiütközött az út jobb szélén leállított tehergépkocsi hátuljának. A személyautó vezetÕje ezt követÕen továbbhajtott, elhagyta a helyszínt. A balesetben senki sem sérült meg.

Battonyán vasárnap a délelÕtti órákban a Somogyi és a Köztársaság utca keresztezÕdésében egy román honosságú személyautó az út menti árokba csúszott. A balesetben senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!