Közélet

2005.01.17. 08:36

Piásan vezette a kistraktort, kocsiajtóval kerékpárost fogott

Lebukott egy lassújármű-vezető, figyelmetlen autós ajtónyitással vert le egy bicikistát... - többek között erről szól a hétvégi rendőrségi krónika.

BEOL

Közlekedési balesetek:

Gyulán a Béke sugárúton pénteken délután egy férfi figyelmetlenül szállt ki autójából. Amikor ugyanis kinyitotta az Opel ajtaját, a kinyíló ajtó meglökött egy – az autó mellett éppen elhaladó – kerékpárost. A biciklis nÕ elesett és könnyebben megsérült. Az autó ajtaja is megsérült, kb. 70. 000.-Ft kár keletkezett benne.

Tótkomlós külterületén szombaton néhány perccel déli 12 óra elÕtt egy Skodát vezetÕ férfi autójával lehajtott az útról és egy fának ütközött. A férfi a balesetben súlyosan megsérült. Az autójában kb. 200. 000.-Ft kár keletkezett.

Egyéb esetek:

A Békési RendÕrkapitányság eljárást indított egy férfi ellen, aki ittasan vezette lassújármÛvét. A férfit pénteken délután igazoltatták a rendÕrök Békésen a Tompa utcában, amikor kiderült, hogy szeszes italt fogyasztott, mielÕtt elindult volna.

Csorváson a Hunyadi utcában szombatra virradóra betörtek a Három TestÕr SörözÕbe. A tettes az egyik ablakról levágta a rácsot, majd betörte az ablakot és így jutott be az egységbe. A sörözÕben mÛködÕ játékgépbÕl 40. 000.-Ft-ot sikerült zsákmányolnia. Az ablak megrongálásával pedig 10. 000.-Ft kárt okozott a kocsma üzemeltetÕjének.

Orosházán a Szabó DezsÕ utcában szombaton kora este a tulajdonosa nyitva hagyott egy leállított Ladát. A nyitott autóból egy résen lévÕ tolvaj elvitte a tulajdonos kézitáskáját. A lopás miatt 80. 000.-Ft kár érte a figyelmetlen embert, aki nem zárta be a kocsit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!