Közélet

2005.01.12. 14:12

Nemcsak a vizsgadíj, az arra jelentkezők száma is nőtt

Az elmúlt évben összesen 77 ezren fordultak a Békés Megyei Közlekedési Felügyelethez, kérelmüket a 79 fővel működő intézmény igyekezett ügyfélcentrikusan elbírálni — mondta el 2004. eredményeit értékelő sajtótájékoztatóján Dobókői György igazgató.

(mf)

Annak ellenére, hogy a számítógépes elméleti vizsgáztatás bevezetése a vizsgadíjak emelkedésével járt együtt 2004-ben 13 százalékkal nőtt a járművezetői engedélyt szerzők száma.
Az elmúlt évben a közlekedési felügyelet telephelyén kiépítettek egy 7 kamerás térfigyelő rendszert, üzembe helyeztek egy e-infopontos terminált és részlegesen lecserélték a személygépkocsi-parkot. Az intézmény tovább fejleszti elméleti vizsgáztató munkaállomásainak számát: január tizenhetedikétől 5 új gép egészíti ki az eddig rendelkezésre álló 15 férőhelyes számítógépes parkot, illetve erre az évre tervezik földszinti ügyfélterük teljes felújítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!