Közélet

2005.01.06. 08:28

Késsel ugrottak egymásnak a grúzok

Életveszélyes szúrt sérüléssel szállítottak kórházba ma hajnalban egy grúz fiatalembert a békéscsabai menekülttáborból. A Kétegyházi úti befogadóállomáson egymással vitáztak, dulakodtak ittasan a grúz menekültek, és eközben szúrta késsel hasba és hátba egyik férfi a másikat. Az eset pikantériája, hogy abba a grúzba mártották a kést, aki a gyanú szerint a minap elrabolt egy mobiltelefont egy bangladeshi menekülttől.

BEOL

[caption id="" align="alignleft" width="323"] Megint balhéztak a grúzok a csabai menkülttáborban
[/caption]Bár a grúzok most egymást bántalmazták és a táboron belül, de sajnos az kapukon kívül, a városban is rettegnek már tőlük a békéscsabaiak garázda és fenyegető viselkedésük miatt.

Értesülésünket követően a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbi közleményt adta ki:

"A Békéscsabai RendÕrkapitányságra érkezett bejelentés, hogy csütörtökön kora hajnalban, 2 óra 30 perc körüli idÕben Békéscsabán, a menekülteket befogadó állomás épületében az ott lakó grúz állampolgárok szóváltásba keveredtek egymással, és egyikÕjüket egy késsel megszúrták. A sérült M. R. 22 éves grúz állampolgár súlyos, életveszélyes állapotban van. A történtek után 6 grúz állampolgárságú személyt állítottak elÕ a rendÕrök. A Békéscsabai RendÕrkapitányság a történtek körülményeinek tisztázására nyomozást indított. A tolmácsok segítségével jelenleg is zajló kihallgatásokon felmerülÕ információk segítségével igyekeznek az eset körülményeit részletesen feltárni."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!