Közélet

2005.01.19. 08:06

Ittas volt, kerítésnek hajtott

Szerencsére csak könnyebb sérülésekkel járó balesetekről tudott beszámolni a rendőrség napi hírösszefoglalójában. Dévaványán egy ittas férfi kerítésnek ütközött, az autója és a jogosítványa bánta.

BEOL

A BÉKÉS MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG ÖSSZEFOGLALÓJA:

Közlekedési balesetek:

Békéscsabán a Derkovits sor és a Széchenyi utca kereszteződésében történt egy baleset kedden reggel. Egy nő Volkswagenjével nem adott elsőbbséget egy Fordot vezető férfinek. A két autós összeütközött, a Volkswagent vezető nő könnyebben megsérült. A két autóban összesen kb. 300. 000.-Ft kár keletkezett.

Kerítésnek ütközött egy autós Dévaványán kedden délelőtt. A Rákóczi utca egyik családi házában lakó asszony értesítette a rendőrséget, hogy a háza kerítésének nekiment valaki. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatták a Citroen vezetőjét. Az 52 éves helyi férfi valószínűleg azért vesztette el uralmát a járműve felett, mert ittas volt. Letért az útról, és nekiütközött a ház vas kapujának, de nem sérült meg. A vezetői engedélyét azonban bevonták a rendőrök.

Egyéb eset:

Betörtek egy házba Dombegyházon. A tulajdonos december vége óta távol volt és csak kedden észlelte, hogy az elmúlt hetekben a ház egyik ablakát felfeszítette valaki és használati tárgyakat, valamint műszaki cikkeket vitt el összesen közel 110. 000.-Ft értékben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!