Közélet

2005.01.07. 13:38

Domokos majd' hat órán át tartotta szóval a képvislőket

Két éve a Parlamentben tett felszólalások számát és hosszát, valamint az önálló indítványok arányát figyelembe véve is Domokos László vezetett a Békés megyeiek közül. Tavaly már csak a felszólalásokban vitte a szót a fideszes honatya, az önálló indítványokban párttársa, Erdős Norbert az első.

kgf

Domokos László majdnem hat órát tartotta magánál a szót a parlamentben. A Szarvas és térségi honatya többek között a Magyar Nemzeti Bankról szóló 2001. évi törvény módosításáról, az idei költségvetéséről, az agrárgazdaság helyzetéről, valamint a helyi önkormányzatok tavalyi címzett támogatásáról beszélt. Domokos 47 önálló indítványt nyújtott be tavaly. Babák Mihály ugyancsak a költségvetésről szólt sokat, illetve a gyorsforgalmi közúthálózat fejlesztéséről. A politikus három önálló indítványt nyújtott be az elmúlt évben. Tóth Imre a 11 önálló indítványával a képzeletbeli Békés megyei toplista negyedik helyén áll. A politikus felszólalásaiban elsősorban az agrárgazdaság tavalyi helyzetéről, illetve a költségvetésről fejtette ki a véleményét, de szóba hozta az iskola- és óvodabezárásokat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!