Közélet

2004.12.21. 11:10

Kocsmát és autót törtek fel

A hétfői kékhírekről a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatta a Beol.hu-t. A lajstromban szerepel motorlopás, autó- és kocsmafeltörés is.

BEOL

Békéscsabán a Kazinczy utcában az egyik lépcsőházból elloptak egy Piaggio típusú segédmotor kerékpárt. A jármű eltűnését a tulajdonos szombaton észlelte, majd hétfőn tett bejelentést a rendőrségen. A motor értéke 45. 000.-Ft. Vázszáma: 1627368AS

Vasárnap feltörtek egy Seat Ibizát Békéscsabán a Deák utcában. A tettes az autó vezető felöli ajtózárját rongálta meg, és az utastérből két táskát vett ki. A lopás miatt az autó tulajdonosát elmondása szerint kb. 3. 400.-Ft kár érte.

Hétfőre virradóra Békéscsabán a Bessenyei utcában megrongáltak egy autót. Az ismeretlen tettes a járművet maró folyadékkal öntötte le 150. 000.-Ft kárt okozva ezzel a tulajdonosnak.

Elvitték a mosó szórófejét egy benzinkútról. Mezőberényben a Békési úton lévő benzinkúton a magas nyomású mosó szórófejét hétfőn a délelőtti órákban szerelte le a tettes és magával is vitte a 35. 000.-Ft értékű alkatrészt.

Betörtek az Öreghalászba Köröstarcsán. A vendéglőben hétfőre virradó éjjel járt a tettes, aki betörte az ajtót, majd különböző dolgokat lopott el összesen 160. 000.-Ft értékben. Az ajtó megrongálása miatt pedig további 15. 000.-Ft kár érte a vendéglátó egység üzemeltetőjét.

Mezőberényben ma (kedden) kora hajnalban észlelte a bejelentő, hogy a Luther utcában működő Hangulat italbolt egyik ablakát betörték. A helyiségből semmi sem tűnt el, az ablak beüvegezése azonban körülbelül 10 ezer forintjába kerül majd a kocsma üzemeltetőjének. A betörés feltételezett elkövetőjét – egy mezőberényi férfit - a hajnali órákban előállították a Mezőberényi Rendőrőrs egyenruhásai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!