Közélet

2004.12.17. 07:57

Kis tyúkhúsra éheztek a betörők?

Betörtek mára virradóan egy újkígyósi baromfihúsboltba. A rendőrség még az éjjel alőállította a feltételezett tetteseket...

BEOL

Péntekre virradóan, éjjel 11 és 12 óra között két középkorú férfi, T. M. és T. I. hatolt be az újkígyósi húskereskedésbe, a rendőrök azonban nagyon hamar nyomukra bukkantak, még az éjjel alőállították őket.

Baleset történt csütörtökön késő este, egy személygépkocsi kerékpárost gázolt Gyulán 22.45-kor. A biciklista szerencséjére könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.  

Tíz darab télikabátot vittek el egy autóból Békéscsabán. Csütörtökön kora este a Szent László utcában állt az a Nissan, melynek bal elsÕ ajtaját feltörték és az utastérbÕl elvitték a 30. 000.-Ft értékÛ ruhanemÛket. Az ajtó megrongálása miatt további 5000.-Ft kár érte a tulajdonost.

Békéscsabán a Ságvári utcában csütörtökön a reggeli órákban törtek fel egy személyautót és elvitték belÕle a tulajdonos iratait tartalmazó táskát.

Ugyancsak Békéscsabán a Malom téren állt az az autó, melybÕl még szerdán a kora esti órákban vették ki a tulajdonos táskáját a mobiltelefonjával, irataival együtt. Kérjük az autótulajdonosokat, hogy a jármÛvekben semmiképpen ne hagyjanak értékeket! A bevásárlóközpontok parkolóiban leállított autókban se felejtsék ott a már megvásárolt ajándékokat, értéktárgyakat, mert ezek csábíthatják az ebben az idÕszakban egyébként is éber tolvajokat.

A rendÕrök csütörtökön délután Békésen a Móricz utcában igazoltattak egy férfit, aki ittasan vezetett. A poroszlói illetÕségÛ urat eddig négyszer tiltották el a vezetéstÕl. Az intézkedÕ rendÕrök ezúttal is szabálysértési feljelentést tettek ellene.

Betörtek a Henrik SörözÕbe GyomaendÕdön. A FÕ úton mÛködÕ egységben csütörtökön kora hajnalban jártak illetéktelenek, akik az épület egyik ablakát feszítették ki és úgy jutottak be a kocsmába, ahol a játékgépeket törték fel és ürítették ki. Az ablak megrongálása miatt 15. 000.-Ft kár érte a tulajdonost. A játékgépekbÕl kb. 60. 000.-Ft készpénz tÛnt el

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!