Közélet

2004.12.17. 13:40

Az első hó...

Sorry a megtévesztő címért, de a tények azok tények: a Beol.hu első jubileumát üljük, ugyanis egyhónaposak vagyunk. Ebből az alkalomból úgy gondoltuk, megajándékozzuk az ünneplő tömeget, a hűséges BEOLozókat.

BEOL

Bár nem áll tőlünk távol a materiális ajándékosztás (mint azt eddigi fennállásunk során többször is bizonyítottuk), ez alkalommal inkább mentális meglepiről van szó. Fogadjátok nagy szeretettel az elmúlt harmincegynéhány nap legérdekesebb anyagaiból készült összeállításunkat!
Kellemes tallózgatást kívánunk!

1. hét (november 16-tól 21-ig):

 • A játékmester szadista, de nem szeret senkit megalázni
  „A Legyen Ön is milliomos! vetélkedő akkor jó, ha a néző igazi drámát él át a képernyő előtt” — fogalmazott Vágó István, a népszerű televíziós játékvezető azon a találkozón, melyre a szarvasi Deák Ferenc Liberális Klub hívta meg a közelmúltban.

 • Autósüldözés a 44-esen
  Gyula és Békéscsaba között, a 44-es számú főúton szombaton kora délután sebességellenőrzést végzett a Gyulai Rendőrkapitányság három munkatársa. Fél kettőkor az egyik rendőr arra lett figyelmes, hogy a mérési helytől kb. 300 méterre egy autó a leállósávra húzódik és megáll.
 • 2. hét (november 22-től 28-ig):

 • Vaddisznóvadászat után találta el fiát
  Vaddisznóvadászat után óvatosságból ment házuk kazánházába feszteleníteni, illetve kitárazni az engedéllyel tartott golyós vadászpuskáját az 51 éves, köröstarcsai J. I. hétfőn este.

 • Stopperrel mérik a hiányzást, mobilozni tilos?
  Középiskolában szinte mindenki, általánosban a tanulók 70-80 százaléka hord magánál mobiltelefont. Eddig többnyire szóbeli megegyezés született arról, mikor, hogyan lehet használni a készüléket. Ezentúl házirendben szabályozhatják mindezt a tanárok. Ugyancsak írásban adta ki az Oktatási Minisztérium az ukázt, hogyan kell kezelni a késéseket.

 • 3. hét (november 29-től december 5-ig):

 • Leszúrta féltékenységből?
  Élettársának volt férjét sebesítette meg életveszélyesen egy késsel egy férfi Battonyán. A volt házastárs betört házukba és állítólag pofozkodott is.

 • Piásan túrós batyura éhezett
  Sarkadkeresztúron az egyik élelmiszerbolt eladói huzamosabb ideje a szállító által hajnalban az üzlet előtt hagyott finompékárú kisebb-nagyobb hiányával szembesültek nyitáskor.

 • Az orosházi nagymamájánál töltötte a nyarakat
  Bubik István egy orosházi látogatásakor elmesélte, mennyire szerette gyermekkorában a nyarakat, mert jöhetett Orosházára, a nagymamához, aki mindig igyekezett a kedvében járni. A művész mindvégig ragaszkodott ehhez a vidékhez, ő volt a kapocs, az összetartó erő a Bubikok között. Ha baráttal érkezett a vidékünkre, ismerősének megmutatta a Kardoskút és Tótkomlós között lévő, volt gyulamezői Bubik-tanyát.
 • 4. hét (december 6-tól december 12-ig):

 • Saját élettársa hordta kurtizánkodni
  Saját élettársa, B. Tibor sarkadi lakos ellen tett feljelentést T. K. Mária (19) ugyancsak hajdúvárosi lakos a közelmúltban. A feljelentő többek között elmesélte, hogy évek óta saját élettársa hordja a Veszelyhez, illetve a Békési útra a világ legősibb mesterségét űzni.

 • Ütköztek a Penzánál
  Nem sokkal ezelőtt (szerdán délután fél öt körül) baleset történt Békéscsabán a Penza-lakótelepnél.

 • Négycsillagos a Gyulai Várfürdő - a legmagasabb minősítésű az országban
  A Gyulai Várfürdő az országban másodikként lett négycsillagos gyógyfürdő. Abban pedig egyedüliek, hogy mind a gyógy-, mind a strandfürdő kategóriában egyaránt rendelkeznek a legmagasabb minősítéssel.

 • Itt vannak a kézi-világsztárok — kedvesek, elégedettek
  A dánokkal valami eszméletlenül sok újságíró érkezett, a szurkolókat még ezután várják. Maguk a sportvilágsztár „lányok” egyébként állítólag elégedettek, kedvesek, igaz, semmit sem bíztak a véletlenre, előőrsük megvizsgálta, hogy alkalmas-e a szállás, rendeben lesz-e minden...

 • 5. hét (december 13-tól december 17-ig):

 • Emberevők földjén a sikkasztó postás?
  A békéscsabai hírlapkézbesítőről, Hankó Tiborról az a rendőrség utolsó információja, hogy az emberevők földjére készül hittérítőnek. A 46 éves férfi, aki misszionáriusként járt már Indiában, barna szerzetes ruháját is magával vitte.

 • Ikoncsempész Gyulánál
  A Gyulai Vámhivatal pénzügyőre vámvizsgálatot végzett és két ikont talált az olasz B. B. által vezetett személygépkocsi csomagtartójának baloldali, gyári kárpitozása mögött elrejtve. A régiségek értéke megközelíti a 350 ezer forintot.

 • Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!