kék hírek

2018.07.28. 08:24

Ittas sofőrök miatt intézkedtek a rendőrök pénteken

Két autóst és egy motor vezetőjét állították elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt Békés megyében. Egyikük balesetet okozott. A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy az ittas vezetés fokozza a balesetveszélyt.

police.hu

Békés megyében pénteken több alkalommal intézkedtek a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Füzesgyarmaton, a Mátyás utcában, 7 óra körül egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot a szonda. Három pozitív eredménnyel végződött légalkoholmérés után a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene – írja a police.hu.

Ugyanígy végződött egy igazoltatás Gyomaendrődön is. A rendőrök 22 óra 15 perc körül, a Hősök útján ellenőriztek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfit. Nála is felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett, ezért ellene is büntetőeljárás indul.

Nem sokkal később, 23 óra 45 perc körül, Pusztaottlaka külterületén egy személygépkocsi egy jobbra ívelő kanyarban áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol érintőlegesen összeütközött egy neki szemből érkező személyautóval. Személyi sérülés nem történt, de a baleset okozója a gyanú szerint ittasan vezetett.

A történtek kapcsán a rendőrség ismét arra figyelmeztet, hogy az ittas járművezetés fokozza a balesetveszélyt. Ezért kérik, hogy ha alkoholt fogyasztottak, ne vezessenek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!