kék hírek

2018.03.22. 09:42

Ittas sofőr és garázdaság ügyében intézkedtek a rendőrök

Garázdaság Békéscsabán, elfogás Battonyán és Méhkeréken, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Füzesgyarmaton.

police.hu

Békés megyében március 21-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság március 21-én őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. A 42 éves T. Péter 7 óra 15 perc körül, az egyik békéscsabai iskolánál megütötte egy autó vezetőjét és többször belerúgott a kocsijába, majd elment az iskolától. A rendőrök megtalálták és előállították, a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság március 21-én őrizetbe vett egy battonyai férfit. Az 51 éves G. István körözését a Gyulai Törvényszék rendelte el tartás elmulasztása bűncselekmény miatt.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen március 21-én, 1 óra körül belépésre jelentkezett egy román állampolgárságú nő. A 45 éves S. Annát a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözte csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A nőt a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei gyanúsítottként kihallgatták.

Füzesgyarmatról, az Árpád utcából március 21-én, 15 óra körül előállítottak a rendőrök a Szeghalmi Rendőrkapitányságra egy férfit. Személygépkocsit vezetett és az alkoholszonda ittasságot jelezett nála. A rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!