kék hírek

2018.07.05. 13:35

Hamis papírokkal akart átlépni a határon a román férfi

Mezőberényben körözés alapján, Battonyán közokirat-hamisítás, Békéscsabán pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei szerdán, 19 óra 15 perc körül, Mezőberényben elfogtak egy férfit, aki ellen lopás vétség miatt a Tatabányai Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrség a 47 éves tatabányai J. Józsefet bűnügyi őrizetbe vette.

A battonyai közúti határátkelőhelyen szerdán 10 órakor kilépésre jelentkezett egy személyautóval egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapja hamis, ezért a férfit előállították a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás bűntett miatt a 41 éves M. Ionelt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szerdán, 7 óra 45 perc körül Békéscsabán, a 44-es számú főúton. Egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfit ellenőriztek, akinél a helyszíni alkoholszondás mérés pozitív értéket jelzett. A férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrkapitányság rendőrei járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!