kék hírek

2019.01.22. 14:09

Az ablakon át próbált menekülni, de elfogták

Rézcsöveket lopott egy férfi Békéscsabán, egy felújítás alatt álló edzőteremből. Többször is járt ott, egyszer tetten is érték. Ekkor kiugrott az ablakon, úgy menekült el. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

police.hu

Rézcsöveket lopott egy férfi 2018. februárja és májusa között egy felújítás alatt álló békéscsabai edzőteremből. A 33 éves békéscsabai M. József a gyanú szerint három hónap alatt többször járt ott és szatyrokban hordta el a darabokra tört csöveket.

Fotó: police.hu

Egy biztonsági őr 2018. május 5-én, éjfél után néhány perccel tetten érte. A férfi ekkor kiugrott az ablakon és úgy menekült el. A rendőrök azonosították, majd 2018. május 15-én előállították.

A 33 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A férfi elismerte, hogy ő lopta el a rézcsöveket, amelyeket hulladék fémként leadott egy felvásárlónál.

A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait hétfőn átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!