tűzeset

2021.11.23. 09:37

Konvektorból csaptak ki a lángok Békésen

Hétfőn is akadt munkájuk a tűzoltóknak.

Beol.hu

Fotós: Shutterstock

Fotós: Shutterstock

Két személygépkocsi karambolozott, hétfőn reggel Gyulán, a Tiborc utca és az Akácos utca kereszteződésében. A balesetben senki sem sérült meg, de az egyik járműből az utasok önerejükből nem tudtak kiszállni. A helyi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a bennragadt utasokat kéziszerszámokkal kiszabadították, majd a helyszínt átadták a rendőrség munkatársainak.

Illusztráció: Shutterstock

Családi ház kéményben lerakódott korom okozott műszaki meghibásodást hétfőn este Gyulán, a Duzzasztó utcában. A helyi hivatásos tűzoltók az izzást, valamint dugulást megszüntették, majd felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy a fűtőberendezést ne használja a kémény műszaki felülvizsgálatáig. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, az ingatlan alternatív módon továbbra is fűthető maradt. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Családi ház, fali konvektorából csaptak ki a lángok hétfőn este Békésen, az Iglói utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a gázszolgáltató munkatársával közösen a fűtőberendezést átvizsgálták, majd a meghibásodott készülék további használatát a műszaki felülvizsgálatáig megtiltották. Az épületben tűz nem keletkezett, az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, az ingatlan alternatív módon továbbra is fűthető maradt – adta hírül a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!