Kék hírek, bulvár

2016.09.12. 18:41

Szabadnapos határőr szúrta ki a nádasba bújt iránit

Egy szabadnapos határrendész jelezte kollégáinak, hogy Lőkösháza külterületén, egy náddal benőtt területen rejtőzködik egy férfi. Az iráni határsértőt elfogták és átadták a román hatóság képviselőinek.

BEOL

Határsértőt fogtak el a határrendészek szeptember 11-én Lőkösháza külterületén - közölte a rendőrség a police.hu oldalon. 

A részletekből kiderült: egy szabadnapos határrendész őrmester jelezte kollégáinak, hogy a Posta utat keresztező csatornánál felfigyelt egy férfira, aki a csatorna melletti nádasba futott. Az őrmester és a hívására a helyszínre érkező munkatársai elfogták a külföldit.

A férfi azt állította, hogy iráni állampolgár és Románia felől érkezett Magyarországra, az országhatáron illegálisan jött át. Iratok nem voltak nála, nem tudta igazolni, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

A határrendészek a férfit előállították a Lőkösházi Határrendészeti Kirendeltségre, majd átadták a román hatóság képviselőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!