Kék hírek, bulvár

2016.09.14. 12:19

Lopott bankkártyával akart pénzt felvenni

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, aki ellopta és használni próbálta egy nő bankkártyáját Bélmegyeren.

BEOL

Pénztárcát lopott egy férfi május 14-éről 15-ére virradó éjjel Bélmegyeren, a Művelődési Házból - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

Egy nő, aki az ott tartott rendezvényen szórakozott, letette a tárcáját egy asztalra. A gyanúsított észrevette, hogy nem figyel rá. Elvette, majd hazavitte a benne lévő pénzzel, iratokkal és bankkártyával együtt. A kártyával május 15-én reggel pénzt próbált felvenni, de nem sikerült neki, a kártyát a bankautomata bevette.

A nő csak akkor vette észre, hogy nincs meg a pénztárcája, amikor a pénzintézettől sms-t kapott a sikertelen tranzakcióról. Visszament a Művelődési Házba, de nem találta meg a pénztárcáját, ezért rendőrt hívott.
 
A Békési Rendőrkapitányság rendőrei azonosították és május 20-án kihallgatták a lopással és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással gyanúsítható 32 éves bélmegyeri férfit. A nyomozást a rendőrség szeptember 13-án lezárta és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal elküldte a Békési Járási Ügyészségre.

Címkék#bélmegyer

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!