Kék hírek, bulvár

2015.12.28. 22:08

Megszólalt a riasztó, két csomag kekszet tudtak ellopni

A nyomozás eddigi adatai alapján két férfi tört be egy élelmiszerboltba Gyulán. A rendőrök a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottakat, akik italhoz akartak jutni, de csak két zacskó kekszet tudtak ellopni az üzletből.

Police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányságot december 27-én 21 óra körüli időben értesítette az egyik biztonságtechnikai cég munkatársa arról, hogy megszólalt egy élelmiszerbolt riasztója. A Nürnbergi utcában lévő üzlet kirakatát betörték és az egyik pultról kekszet loptak el. A bejelentő és a rendőrök a helyszín közelében felfigyeltek két férfira, akiknek vérző sérülései voltak, ezért az egyenruhások mentőt hívtak hozzájuk. Miután könnyű sérüléseiket a kórházban ellátták, a rendőrök előállították és elszámoltatták a 20 éves gyulai Z. Zsoltot és a 48 éves szintén gyulai D. Antalt.

Kihallgatásán a 20 éves férfi elmondta, hogy italhoz akartak jutni, ezért először ő próbálta meg lábbal betörni a bolt bejárati ajtaját. Miután nem járt sikerrel, ismerőse egy betondarabbal törte össze a kirakat üvegét és mindketten bemásztak a boltba. Mikor megszólalt a riasztó, kimenekültek az épületből. Italt nem, csak két csomag kekszet tudtak ellopni, amelyek közül az egyik elfogásukkor D. Antalnál volt.
 
A Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya mindkét férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!