Kék hírek, bulvár

2015.10.28. 14:18

Tolvajtempó: megpróbált elmenekülni a rendőrök elől

Békés megyében történt lopások elkövetésével gyanúsítja a rendőrség azt a férfit, akit Gyulán fogtak el a rendőrök. El akart futni a járőrök elől, de nem sikerült elmenekülnie. Az egyenruhások a társát is előállították, mindketten őrizetben vannak - közölte a rendőrség.

Police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság október 27-én őrizetbe vett egy köröstarcsai férfit. A 23 éves Sz. Sándor a nyomozás eddigi adatai alapján május 28-án Gyulán, egy családi ház udvarán lévő garázsából, az ott parkoló személygépkocsi kesztyűtartójából több százezer forintot tulajdonított el. A férfi ezen kívül több Békés megyében történt vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei október 27-én 3 óra 30 perc körüli időben Békésen igazoltatni akarták, de Sz. Sándor az egyenruhások jelzésére nem állt meg. Autójával tovább hajtott, majd Gyula külterületén lekanyarodott egy földes mellékútra, ahol elakadt.

Ekkor kiszállt a személygépkocsiból és elfutott, de a Békési Rendőrkapitányság egyik rendőrjárőre elfogta és társaival előállította a Gyulai Rendőrkapitányságra. A nyomozás eddigi adatai alapján Sz. Sándor a bűncselekmények többségét a vésztői M. Lászlóval együtt követte el, akit október 27-én 18 óra 15 perc körüli időben fogtak el és állítottak elő a rendőrök.
 
A Gyulai Rendőrkapitányság a 23 éves köröstarcsai Sz. Sándort és a 48 éves vésztői M. Lászlót is bűnügyi őrizetbe vette. A rendőrség vizsgálja, hogy a páros tagjai pontosan hány lopást és más bűncselekményt követhettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!