Kék hírek, bulvár

2015.08.05. 17:48

Éber szomszéd szúrta ki a betörőbandát

Négy betörő akart kirámolni egy gyulai házat szerda délelőtt, de az egyik szomszéd észre vette őket. Értesítette a rendőröket, akik Sarkadon fogták el a négyfős bandát.

Police.hu

Betörésről érkezett bejelentés a Gyulai Rendőrkapitányságra szerda délelőtt. A telefonáló elmondta, hogy egy autó állt meg a szomszédja háza előtt, amiből ismeretlen személyek szálltak ki és bementek a házba. Néhány perc múlva valaki megzavarta őket, ezért kijöttek az ingatlanból és elszaladtak.

A rendőrök azonnal a helyszínre vonultak és átvizsgálták a házat, valamint a környéket. Közben megérkezett az ingatlan tulajdonosa is, akivel látták, hogy a lakás több helységében is kutatást végeztek, de nem loptak el semmit. A nyomozók adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki. A beszerzett információk és személylírások alapján értesítették a környező rendőrkapitányságokat, akik közúti ellenőrzésekbe kezdtek.

A Sarkadi Rendőrkapitányság járőrei alig fél óra múlva Sarkadon állították meg a keresett személygépkocsit és igazoltatták a benne ülő négy embert. Mivel illett rájuk a személyleírás, ezért előállították őket a kapitányságra, majd mind a négyőjüket átadták a gyulai nyomozóknak.   
 
A nyomozók lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a 37 éves orosházi F. Sándort, 32 éves körösladányi K. Csabát, a 45 éves szarvasi R. Máriát és a 38 éves orosházi R. Ilonát, majd őrizetbe vették őket.

Az eljárást a Gyulai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja, amelynek során vizsgálják azt is, hogy a gyanúsítottak korábban követtek-e el más hasonló jellegű bűncselekményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!