Kék hírek, bulvár

2015.05.07. 20:08

Vizesárokban találták meg a prostigyilkos egyik áldozatát

A Karcagot-Bucsával összekötő út melletti vizesárokban találták meg annak a lánynak a testét, akivel egy feltehetően karcagi, vagy Karcag környéki kötődésű férfi végzett - írta a szoljon.hu. 2007 óta összesen négy nőnek veszett nyoma, közülük eddig három földi maradványait találták meg. A nyomozásba az FBI is besegít.

L. B.

A rendőrség továbbra is a lakosság segítségét kéri, hogy kézre kerítsék azt, aki vélhetően felelős négy, a 4-es főút mentén prostituáltként dolgozó nő eltűnéséért: három földi maradványai előkerültek, egyet már öt éve nem találnak. Továbbra is érvényben van a bruttó 1 millió forintos nyomravezetői díj, amit annak fizethetnek ki, aki segít elcsípni L. Erzsébet gyilkosát. A 24 éves bucsai lány holttestét Bucsa és Karcag között találták meg.

Az ORFK Kiemelt Életellenes Ügyeket Felderítő Főosztályát vezető dr. Petőfi Attila rendőr vezérőrnagy a szoljon.hu-nak elmondta, hogy az utóbbi időben már kaptak jelzéseket a lakosságtól, melyeket vizsgálnak. Érdekességként megemlítette a Szolnokon a minap tartott kerekasztal-beszélgetésen, hogy az amerikai FBI szakemberei segítettek a magyar rendőröknek, hogy megalkossák az elkövető személyiségképét.

E szerint a tettes vélhetően karcagi vagy környékbeli, ott él vagy élt, ott dolgozott, vagy élete egy másik eleme köti oda. Feltehető, hogy hétköznap dolgozott, tehát 2010-ben volt munkahelye. Van vezetői engedélye, rendszeresen használ gépjárművet, és 2010-ben egy bordó színű autót vezethetett. Ugyancsak valószínű, hogy prostituáltak körében otthonosan mozog, időnként igénybe veszi a szolgáltatásaikat.

A beszélgetés során dr. Petőfi Attila hangsúlyozta, annak ellenére folytatódik tovább a nyomozás, hogy már öt éve nem történt újabb bűncselekmény. Ennek oka lehet haláleset, baleset, súlyos betegség, ami megakadályozza az újabb rémtettek elkövetésében. A nyomozás érdekeire tekintettel nem részletezte, miként gyilkolt a tettes.

Mint arról lapunk már beszámolt, a 24 éves bucsai L. Erzsébetet 2010 augusztusában ölték meg. V. Zoltánnéval 2007-ben végeztek, P. Piroskával 2010-ben. Ebben az évben tűnt el az akkor 18 éves Tyukodi Angéla, aki a 4-es főúton, a Karcag külterületén fekvő autóspihenőnél várta a kuncsaftokat: beült egy piros vagy bordó gépkocsiba, amely Debrecen felé elhajtott. A lány hollétéről azóta nem tudnak.

<!-- Vizesárokban találták meg a prostigyilkos egyik áldozatát A Karcagot-Bucsával összekötő út melletti vizesárokban találták meg annak a lánynak a testét, akivel egy feltehetően karcagi, vagy Karcag környéki kötődésű férfi végzett - írta a szoljon.hu. 2007 óta összesen négy nőnek veszett nyoma, közülük eddig három földi maradványait találták meg. A nyomozásba az FBI is besegít. L. B. Korábbi cikkeink a témában - Egymillió forintos nyomravezetői díj a karcagi gyilkosság ügyében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!