Kék hírek, bulvár

2015.04.10. 14:46

Új rendőrautókat adtak át Orosházán

A központi költségvetési forrásból beszerzett gépkocsikat Orosházán adta át a megyei rendőrfőkapitány az állomány tagjainak.

BEOL

A Magyar Rendőrség számára központi költségvetési forrásból beszerzett gépkocsik közül az elmúlt hónapokban 29 darab érkezett Békés megyébe. A járműveket április 10-én, Orosházán adta át az állomány tagjainak dr. Polyák Zsolt dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

[caption id="" align="alignleft" width="430"] Fotó: Imre György
[/caption]
Az átadás alkalmából rendezett ünnepségen elhangzott, hogy az elkövetkezendő időszakban további 6 új gépkocsi érkezik a megyébe. A rendőri jelzésű járművek a közterületi szolgálatot ellátó, illetve a közlekedésrendészeti szakterületen tevékenykedő egységekhez kerültek.

A rendőri jelzés nélküli autók a bűnügyi szakterület munkáját, illetve az ügyintézői feladatok ellátását segítik. A megyei rendőrfőkapitány hangsúlyozta: a korszerű gépjárműveket a helyi sajátosságokhoz, Békés megye településeinek aktuális közbiztonsági és bűnügyi helyzetéhez igazítottan használja a rendőrség.

Címkék#Orosháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!