Kék hírek, bulvár

2015.04.09. 10:25

Rendőrkézen két tolvaj

Lopás vétség és tulajdon elleni szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán. Az egyik férfi több kerékpár ellopásával gyanúsítható.

BEOL

Lopással gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök április 8-án Békéscsabán. Az 50 éves H. Imre április 3-án 20 óra 30 perc és április 4-én 10 óra közötti időben egy békéscsabai társasház udvaráról eltulajdonított egy lezárt kerékpárt. A férfi a nyomozás eddigi adatai alapján további kerékpárlopások elkövetésével is gyanúsítható. A Békéscsabai Rendőrkapitányság H. Imrét lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság április 8-án szabálysértési őrizetbe vett egy békéscsabai férfit. Az 55 éves M. László az egyik békéscsabai áruházból lopott. Az üzlet biztonsági őre tetten érte és rendőri intézkedést kért. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt 3 napon belül bíróság elé állíthatja – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!