Kék hírek, bulvár

2015.04.03. 09:10

Pofonból agysérülés

Életveszélyt okozó testi sértés, valamint garázdaság miatt emelt vádat egy 30 éves büntetett előéletű nagykamarási férfi ellen a Békés Megyei Főügyészség.

BEOL

A vádiratban foglaltak szerint az eset 2014. novemberében történt. A vádlott ittas állapotban szóváltásba keveredett egy szintén ittas állapotban lévő vendéggel az egyik nagykamarási italmérőben: előbb tenyérrel pofon vágta, majd a kéztövével nagy erővel arcon ütötte a sértettet. A férfi ezután a földre esett, a fejét nagy erővel a járdához ütötte, majd eszméletét vesztette.

A sértett a bántalmazás következtében arc- és orrcsonttörést, valamint olyan súlyos agysérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotba került. Nem zárható ki nála a későbbiekben maradandó fogyatékosság vagy súlyos egészségromlás kialakulása sem.

Mint a vádiratban írják, a vádlott a verekedést megelőzően másokkal is erőszakosan, agresszíven viselkedett. Korábban egy másik vendéggel is összeverekedett, a pultost pedig azzal fenyegette meg, hogy megöli.

Az előzetes letartóztatásban lévő vádlott korábban hat alkalommal volt büntetve; visszaesőnek nem minősülő bűnismétlő.

A Békés Megyei Főügyészség börtönbüntetés kiszabását és közügyektől való eltiltást indítványozta a vádlottal szemben. Az eljárás a Gyulai Törvényszék előtt folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!