Kék hírek, bulvár

2015.04.22. 14:50

Nem akart leszállni a buszról, inkább megütötte a sofőrt

A rendőrség keresi azt az erőszakosan fellépő 16-18 év körüli fiatalembert, aki megütötte az egyik békéscsabai helyi járatos busz vezetőjét. A fiú jegy és bérlet nélkül akart utazni.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A 16-18 év körüli fiatal április 21-én, Békéscsabán, a Lencsési úton megütötte egy helyi járatban közlekedő autóbusz vezetőjét.

A busz 17 óra 55 perckor indult a Lencsési lakótelepi buszfordulóból. A második megállónál, ami a zöldségbolttal szemben van, többen várakoztak. Közülük egy 160-165 centiméter magas fiatalember jegy és bérlet nélkül szállt fel az autóbuszra.

Amikor a sofőr felszólította, hogy szálljon le a járműről, agresszívvá vált és kiabálni kezdett. A buszvezető is lement vele a megállóba, ahol a fiatalember tovább szidalmazta. A sofőr ekkor közölte vele, hogy hívja a rendőrséget, mire az ismeretlen arcon ütötte.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság keresi a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalembert, aki a történtek idején fekete színű baseball sapkát, sötét napszemüveget, barnás színű széldzsekit és világos farmernadrágot viselt. Egy fekete színű, kopott hátizsák volt nála és miután megütötte a buszvezetőt, gyalogosan a belváros irányába távozott.
 
A Békéscsabai Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akik a személyleírás alapján bármilyen információt tudnak adni az ismeretlen fiatalemberről, vagy szemtanúi voltak a bűncselekménynek. Az autóbuszra az első megállónál két lány és egy fiú szállt fel. Abban a megállóban pedig, ahol a bűncselekmény történt az ismeretlen fiatal mellett négy nő várakozott. A rendőrség kéri őket, hogy segítsék a történtek körülményeinek tisztázását, személyesen vagy az alábbi elérhetőségek egyikén jelentkezzenek a Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!