Kék hírek, bulvár

2015.04.07. 09:34

Egy óra alatt elfogták az idős nő támadóját

Egy idős nőre támadt rá Orosházán az a férfi, akit őrizetbe vett a rendőrség húsvét hétfőn. Pénzt követelt az asszonytól, majd fellökte.

BEOL

Orosházán április 6-án 19 óra 30 perc körüli időben egy férfi bement egy idős nő házába. A kapu zárva volt, de az épület ajtaját a gyanúsított nyitva találta. Már az előszobában járt, amikor szembe találkozott a 92 éves asszonnyal. A nő megkérdezte tőle, hogy mit keres a házában és ki akarta küldeni.

A férfi pénzt követelt tőle, de nem kapott, ezért rátámadt az idős asszonyra, többször nekilökte a falnak. A nő pálinkát és ételt akart adni a gyanúsítottnak, aki fellökte, majd bement a kamrába. Magához vett egy üveg pálinkát és elmenekült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei a 19 óra 43 perckor érkezett bejelentést követően 1 óra alatt elfogták és előállították a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Istvánt. Az 54 éves orosházi férfi bűnügyi őrizetben van – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!