Kék hírek, bulvár

2015.03.23. 08:27

Megverték a szórakozóhelyen, életveszélyesen megsérült

Az egyik belvárosi szórakozóhelyen bántalmaztak egy 36 éves fiatalembert. A két gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette.

BEOL

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába március 22-én 5 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit másfél órával korábban ismeretlenek bántalmaztak egy békéscsabai szórakozóhelyen – írja a police.hu.

A sérült az egyik barátjától kért segítséget, aki bekísérte a békéscsabai kórházba. A rendőrséget az életveszélyes sérülést szenvedett férfit ellátó orvos értesítette a történtekről. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság és a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és azonosították, majd a bejelentéstől számított 9 óra elteltével elfogták azt a két férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével.

A 19 éves békéscsabai O. Pétert és a 23 éves S. Ákost a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!