Kék hírek, bulvár

2013.11.22. 10:29

Számláit fedezte a kasszából kivett pénzből

Sikkasztás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást egy vendéglátóhely alkalmazottja ellen.

BEOL

A vádemelési javaslattal lezárt nyomozás adatai szerint a nő, aki egy mezőberényi sörözőben pultosként dolgozott, 2013. június 9-én zárás után magával vitte a napi bevételt. A pénzt nem azért vitte haza, hogy biztonságban legyen, hanem abból másnap saját számláit fizette be. Mikor a főnöke kérdőre vonta a nő nem tagadta, hogy megromlott anyagi helyzete miatt a számláit fizette ki a bevételből. Azt ígérte, hogy részletekben visszaadja a pénzt.

A vendéglátóhely tulajdonosa az egyezséget elfogadta, de az első részlet kifizetése után csak ígéreteket kapott, pénzt nem, ezért feljelentette alkalmazottját. A bejelentést követően az 52 éves nő ellen büntetőeljárás indult, gyanúsítottként hallgatták ki.

A Békési Rendőrkapitányság Mezőberényi Rendőrőrse a sikkasztás vétség miatt indult nyomozást november 21-én, csütörtökön lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Békési Járási Ügyészségre küldte meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!