Kék hírek, bulvár

2012.12.22. 11:06

Egy anyára és fiaira támadtak a rablók Köröstarcsán

A TEK közreműködésével fogták el azt a két köröstarcsai férfit, akik egy helyi családra támadtak pénteken este és elvitték a laptopjukat.

BEOL

Anyára és két fiára támadtak rá pénteken késő este Köröstarcsán. Az elkövetők bántalmazták a családot, majd elvitték hordozható számítógépüket. A rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két férfit, akik őrizetben vannak - jelentette a rendőrség hírszolgálata.

A Békési Rendőrkapitányság ügyeletére 21 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy ismeretlenek az ablakon át bementek egy lakóházába Köröstarcsán. Különböző eszközökkel, baltával, kihegyezett seprűnyéllel ütlegelni kezdték a bent lévő anyát és két fiát. A 42 éves nő súlyosan megsérült, míg 24, illetve 19 éves fiai nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A támadók egy hordozható számítógéppel távoztak a házból. A bűncselekményről szóló bejelentést követően a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának forrónyomos szolgálata és a Békési Rendőrkapitányság nagy erőkkel keresni kezdte a rablás elkövetőit. Az egyik gyanúsítottat a lakóhelyén találták meg, a másik férfi pedig élettársa családjánál rejtőzött el, ott fogták el a Terrorelhárítási Központ rendőreinek közreműködésével.
 
A 36 és 19 éves köröstarcsai férfiakat, akik ellen korábban más bűncselekmény miatt már indult büntetőeljárás, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettel gyanúsítják. A Békési Rendőrkapitányság mindkét férfit őrizetbe vette, és kezdeményezik előzetes letartóztatásuk elrendelését.

A TEK videója az akcióról itt tekinthető meg.

Ezek is érdekelhetik