Kék hírek, bulvár

2012.09.26. 13:58

Próbára bocsátották a tablettolvajt

Műszaki cikkeket és illatszereket lopott el egy békéscsabai nagyáruházból az a férfi, akit a Békéscsabai Városi Bíróság a minap három évre próbára bocsátott.

Ny. L.

A férfi öt nap különbséggel kétszer járt a boltban, a biztonsági őrök fel is figyeltek rá. Először augusztus 25-én délután tért be, és tett a kosarába egy táblagépet, valamint annak tartozékait. A pénztárnál azonban nem akarta kifizetni az árut, azt időközben elrejtette a táskájába.

Augusztus 30-án ugyancsak a hátizsákjába pakolt be több dolgot: különböző illatszereket, elemeket és egy fejhallgatót. Távozásakor az üzlet biztonsági őrei feltartóztatták, és értesítették a Békéscsabai Rendőrkapitányságot a lopásról.

A férfi a két alkalommal összesen 152 ezer forint értékű árut hozott el fizetés nélkül az üzletből, melyeket a rendőri intézkedéskor, illetve később lefoglaltak tőle. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal, folytatólagosan elkövetett lopás miatt indított eljárást a férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!