Kék hírek, bulvár

2012.09.04. 09:26

Jobb bringára cserélte a lopott biciklit

Többször lopott már kerékpárt az a férfi, akivel szemben a Szarvasi Rendőrkapitányság a napokban ismét eljárást indított.

BEOL

A 21 éves szarvasi fiatalembert ezúttal augusztus 30-án Békésszentandráson érték tetten. A postahivatal előtt ült fel egy lezáratlan kerékpárra, a bicikli tulajdonosa azonban éppen akkor lépett ki a postáról, amikor az ismeretlen eltekert a biciklijével. A nő és néhány járókelő utána eredtek, egy férfi autóval utol is érte.

A gyanúsított ekkor leszállt a kerékpárról, otthagyta a kerékpárúton és gyalog indult vissza a postahivatalhoz, mert otthagyta azt a kétkerekűt, amivel Szarvasról átment Békésszentandrásra. Felült az egyébként szintén lopott biciklire és újra elindult Szarvas felé. Ekkor azonban a rendőrök feltartóztatták és előállították. Kihallgatása során beismerte, hogy ellopta a békésszentandrási posta elől a Schwinn Csepel Cruiser típusú biciklit.

Elmondása szerint azért cserélte le az általa használt korábban lopott kerékpárt a Cruiserre, mert ezt jobbnak tartotta a másiknál. A férfit korábban ugyancsak kerékpárlopásért már szabálysértési őrizetbe vették, és a bíróság 2 nap elzárásra ítélte. Ezúttal lopás vétség elkövetése miatt indított vele szemben eljárást a Szarvasi Rendőrkapitányság.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!