Kék hírek, bulvár

2010.08.31. 08:04

Négy emeletet zuhant egy orosházi nő

Parkoló autóra zuhant egy nő egy orosházi épület negyedik emeleti függőfolyosójáról hétfőn este. A nő túlélte a zuhanást.

BEOL

Egy hétszintes tömb egyik épületéből, a negyedik emeletről egy magas üvegkorláton át zuhant ki egy középkorú nő hétfőn éjjel, 22 óra 40 perckor Orosháza belvárosában.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Négy emeletet zuhant
[/caption]

A 62 lakásos épületben lakók hatalmas dübbenésre figyeltek fel. Kiderült, a szakadó esőben a Kossuth utca 10-12. számú ház függőfolyosójának vizes burkolatán szaladva csúszott meg a 43 éves nő. Az egyébként igen magas és vastag üveggel védett a folyosó, de csapadék esetén szinte védtelen a burkolat.

A nő szerencséje, hogy az épület alatt parkoló terepjáróra zuhant, ami felfogta a magasból való esést. Súlyos sérülésekkel szállították kórházba, ám még maga mesélte el a kiérkező rendőröknek és mentősöknek a történteket.

Információink szerint a lakásban többen voltak, valaki elment otthonról, de a bejárati ajtó nyitva maradt, amin kisurrant a család kedvence, egy kutya. A nő kiszaladt a folyosóra, megcsúszott a vizes felületen, ekkor törte át a vastag üveget és zuhant ki a magasból.

[caption id="" align="aligncenter" width="350"] Megcsúszott a folyosón
[/caption]

A történtekkel kapcsolatosan idegenkezűség gyanúja nem merült fel – tudtuk meg dr. Vargáné Szombati Andrea sajtóreferenstől.

Címkék#Orosháza
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!