Kék hírek, bulvár

2010.08.22. 10:44

Meggyilkolták a Karcag határában megtalált bucsai nőt

Gyilkosság áldozata lett a szombaton délután Karcag határában, a Bucsa felé vezető 4206-os számú út mellett megtalált bucsai nő.

b. i.

Minden bizonnyal szombatra virradóan gyilkolták meg a 24 esztendős Bucsán élt L. E.-t. A fiatal lány holttestét szombaton délután a 4-es számú főúttól mintegy ötszáz méterre a 4206-os számú út mellett, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, egy vízelvezető árokban találták meg.

Álmos, vasárnap délelőtti arcát mutatja Bucsa, amikor áthúzok a településen. Nem sokkal 11 óra előtt, Karcag határában az ellenőrző-áteresztő ponton két autóval posztolnak kint a rendőrök: közrendvédelmi állományba tartozó s civil ruhás nyomozó is akad közöttük, mindkét irányba haladó valamennyi autót megállítják.

Okmányaim szemrevételezése közben arra is rákérdez a közúti ellenőrzést végző egyenruhás, hogy véletlenül szombaton hajnalban 5 óra körül nem jártam-e arra. A 4-es úton a benzinkút környékén, most nyomát sem látni a máskor ott „stoppoló” lányoknak. Karcagon azonban már az egyik első vendéglátóhelyen tudnak a település határában fellelt, fiatal női holttestről. Egy nagyhangú sörbarát éppen azt bizonygatja: úgy halotta, hogy megfojtották az áldozatot.

Másfél órával később útban Bucsa fele már lassítok, amikor int az út mellett lévő egyenruhás, hogy mehetek. Bucsai informátoraink arról tájékoztattak: a bűncselekmény áldozatául esett húsz év körüli L. E. élettársával nemrégiben Karcagról költözött Bucsára. Talán rokonai is élnek a faluban.

Elmondták, a fiatal hölgy rendszeresen, hol stoppal, hol busszal járt át a szomszédos megyébe s a 4-es számú főút mellett, a benzinkút környékén gyakorta álldogált az út szélén.

A Deák Ferenc utcán rokonainál találom, a helyiek által a lány élettársaként megnevezett férfit. Ő azzal indít, hogy mélységesen megviselték a történtek s nem szeretne beszélni róla.

— Az utóbbi időben inkább már csak baráti volt a kapcsolatunk. Három napja láttam utoljára. Mindösszesen huszonnégy éves volt, nagyon sajnálom — mondta búcsúzóban a férfi.

— A kiérkező rendőrök szombaton délután a karcagi tűzoltók segítségével emelték ki a holttestet. Az ügyben a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya, ismeretlen tettes ellen emberölés bűntette megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást — erősítette meg lapunk értesüléseit  Veres Éva, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Címkék#Bucsa
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!