Kék hírek, bulvár

2010.08.21. 19:19

Gyilkosság a békéscsabai hajléktalanszállón

Késelésig fajult egy szóváltás szombaton délután a békéscsabai hajléktalanszállón. Egy 29 éves férfi meghalt.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság ügyeletére szombat délután 14 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a békéscsabai hajléktalanszállón tettlegességig fajult egy ott lakók között kialakult veszekedés.

A szinte egy időben helyszínre érkező mentők és rendőrök két sérültet találtak, egy 36 éves és egy 29 éves férfit. Mindketten a szálló lakói, és mindkettőjük testén több szúrt sérülés van. A két férfit a mentők kórházba szállították, a 29 éves fiatalemberen azonban már nem tudtak segíteni. Életét vesztette. A helyszínen azonnal megkezdett adatgyűjtés eredménye szerint a bántalmazással egy 53 éves, ugyancsak a hajléktalan szállón lakó férfi hozható összefüggésbe.


 
– A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. Az eddigi információk szerint az elhunyt, a sérült és az 53 éves férfi között szóváltás alakult ki, mely dulakodásig fajult – tájékoztatta lapunkat dr. Vargáné Szombati Andrea.

A rendőrségi sajtóreferenstől megtudtuk, az 53 éves férfi a gyanú szerint mindkét férfit többször megszúrta egy késsel. Az, hogy a konfliktus mi miatt alakult, és a bűncselekmény milyen körülmények között történt, egyelőre még nem tisztázott. A kihallgatások jelenleg (19 óra) is folyamatban vannak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!