Kék hírek, bulvár

2010.08.12. 10:06

Biciklisek rossz napja Békésben

Súlyos és könnyű sérüléseket szenvedtek azok a kerékpárosok, akiket szerdán ért baleset a megye közútjain. Figyelmetlenség, ittasság és egy kutya is felmerül a balesetek okai között.

BEOL

Békéscsabán a Corvin és a Bánát utcák kereszteződésében egy személygépjármű vezetője nem biztosította az elsőbbséget a kerékpárúton közlekedő kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán a Franklin utcán közlekedő kerékpáros elé az egyik ingatlan udvaráról egy kutya szaladt ki és összeütköztek. A balesetben a biciklis 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Békéscsabán a Tulipán utca felől az Orosházi úti vasúti felüljáró irányába a gyalogjárdán közlekedő kerékpáros a kijelölt gyalogátkelőhelyhez érve a gyalogos forgalmat irányító fényjelző készülék tilos jelzése ellenére kerékpárján fenn ülve behaladt a kereszteződésbe és ott összeütközött a neki jobb kéz felől érkező személygépkocsival. Az ütközés következtében az ittas kerékpáros elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán a Nürnbergi utcán közlekedő személygépkocsi vezetője az Ajtóssy utcai kereszteződéshez érve a kihelyezett elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosította a továbbhaladási elsőbbséget a neki jobbról érkező kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyula és Békéscsaba között, a 44-es számú főút és a fürdővárosból kivezető Csabai úti kereszteződésben egy kerékpáros a körforgalom melletti gyalogos-átkelőhelyen haladt át és összeütközött a körforgalomból kihaladó személyautóval. A kerékpáros 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Kaszaper felől Tótkomlós irányába segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi haladása során elvesztette uralmát járműve felett és esett. A balesetben 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!