Kék hírek, bulvár

2009.08.14. 09:04

Balesetek súlyos sérüléssel

Három, súlyos sérüléssel járó baleset is történt csütörtökön a megye útjain. Orosházán egy autós, Szarvason egy kerékpáros, Battonyán pedig egy motoros sérült meg.

BEOL

Orosházán, a Gyopárosi út és a Barátság utca kereszteződésébe úgy hajtott be egy személygépkocsi vezetője, hogy az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és összeütközött a Gyopárosi úton az Orosháza-Gyökeres között közlekedő helyi járatú autóbusszal – tájékoztatta lapunkat Albert István, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A baleset 13 óra 48 perckor történt. Megtudtuk, a személygépkocsi vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Baleset történt Szarvason is: 16 óra 10 perckor a Vajda Péter utcában közlekedett egy személygépkocsi és a 7-es számú ház előtt egy kerékpárt előzött, ám nem tartott kellő oldaltávolságot, és hátulról nekiment a biciklisnek. A kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Battonyán, a Dózsa utcán közlekedett egy motorkerékpáros a Liliom utca irányába, s egy előtte haladó személygépkocsit előzött meg, amikor baleset érte nem sokkal este hét óra után. A részletekről megtudtuk, ahogy az előzést követően a motoros visszatért a jobb oldali sávba, a Bajcsy-Zsilinszky utcáról egy kisteherautó hajtott elé úgy, hogy figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, így összeütköztek. A motoros a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!