Kék hírek, bulvár

2009.03.25. 08:53

Őrizetbe került a hajléktalan tolvaj

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai vettek őrizetbe lopás megalapozott gyanúja miatt egy hajléktalan férfit. Szintén előállítottak egy gyulai fiatalt, aki a telekgerendási vasútállomáson hangoskodott.

BEOL

A Békéscsabai Rendőrkapitányság munkatársai lopás bűntett elkövetésének a megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe egy hajléktalan férfit, valamint a Békés Megyei Bíróság Büntetés végrehajtási Csoportjának elfogató parancsa alapján egy békéscsabai férfit fogtak el, akit a Gyulai Büntetés végrehajtási Intézetbe szállítottak át.

Garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves gyulai férfit állítottak elő, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy tegnap este fél hat körül Telekgerendáson a vasútállomáson hangoskodott és a váróterem ajtajának ablaküvegét betörte. Az okozott kár 6 ezer forint.

A gyulai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy török állampolgár török honosságú tehergépkocsi vezetőjeként. Az ellenőrzése során a gépkocsi pótkerekéből 210 doboz zárjegy nélküli cigaretta került elő, amelynek értéke 90 ezer forint. Az eljárást a Román Határrendőrség folytatja le.

Az Ister nemzetközi gyorsvonattal jelentkezett belépésre egy román állampolgár a lökösházi vasúti határátkelőhelyen. Az ellenőrzéskor megállapították, hogy a személy nem rendelkezik a beutazáshoz szükséges okmányokkal, ezért a Traianus nemzetközi gyorsvonattal visszairányították Románia területére.

A gyulai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy török állampolgár, akivel szemben az IRM BÁH Budapesti és Pest Megyei Regionális Igazgatósága beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el 10 ezer forint. helyszíni bírság meg nem fizetése miatt. A török személyt visszairányították Románia területére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!