Kék hírek, bulvár

2009.03.15. 09:05

Milliós cigarettafogás Battonyánál

Cigarettacsempészek buktak le Battonyánál. Az első esetben közel 300 ezer, a másodikban pedig több mint 700 ezer forint értékű dohányárut akartak hazánkba csempészni, sikertelenül.

BEOL

A battonyai közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre tehergépkocsival egy román állampolgár. Ellenőrzése során a teherautó rakterében 360 doboz Marlboro, 50 doboz Pall Mall és 70 doboz Kent márkájú, zárjegy nélküli cigarettát találtak, melyek együttes értéke mintegy 270 ezer forint. Az eljárást a román határrendőrség folytatja le – tájékoztatta lapunkat Pengő Erzsébet vasárnap reggel.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, nem ez volt az egyetlen több száz ezres fogás Battonyánál tegnap. Egy autóbusz utasaként belépésre jelentkezett ugyanis egy román férfi, akinél az ellenőrzésekor 700 doboz Marlboro, 300 doboz Marlboro light és 250 doboz Kent márkájú, ugyancsak zárjegy nélküli cigarettát találtak. A dohánytermékek értéke ebben az esetben 707 ezer forint volt. Az eljárást szintén a román határrendőrség folytatja le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!