Kék hírek, bulvár

2009.02.23. 17:40

A tanteremben szexelt két diák a szeghalmi általános iskolában

Iskolaidőben, tanítási órán egy üres osztályteremben élt beteljesült szerelmi életet egy 13 éves, hatodik osztályos diáklány és egy 16 éves, nyolcadik osztályos fiú Szeghalmon a Tildy Zoltán Általános Iskolában — tájékoztattak helyi informátoraink.

b. i.

A történet híre futótűzként terjedt el az iskolában, mi több a városban, hiszen az iskolai pásztoróra résztvevői a „boldog együttlét” után még dicsekedtek is barátaiknak a történtekről.

— Én úgy tudom, hogy Csabi nem ment be kémiaórára, Dia pedig a tesióráról lógott be a rajz szakterembe és ott történt meg az eset. Csabi kisegítős, Dia meg mindig kacérkodik a fiúkkal, kavart már másokkal, így a Janszival is. A szóbeszéd szerint a barátnői közül már többnek volt dolga fiúval — fogalmazta meg diákos őszinteséggel egy tinilány.

Estébe csavarodik az idő, amikor Újtelepen a vasúti átjárótól nem messze megszólítok három fiatalt. Ahogy az V. utcát említem, sokat sejtetően mosolyodnak el majd az egyikük kajánul kiböki: „Hova fajultak a mai gyerekek, már az iskolában is szexelnek”.

Rögvest arról kérdezem, honnan és mit tud az esetről. Annyit tesz hozzá, hogyne tudná, hiszen az unokatestvérét Ivettet is meghallgatták a rendőrök, mert valamilyen szinten ő is érintett a dologban.

Hogy is volt azzal a nadrággal?

— A nadrágért jött? — szegezi nekem a kérdést Klaudia édesanyja, Irma.
— Dia (így ismerik Klaudiát a településen - a szerk.) lányom kedden nem sokkal 13 óra után tért haza s rögvest átöltözött. Levette a sárga — mint utóbb kiderült szennyes — térdnadrágját s bedobta a mosógépbe. Nekem nem tűnt fel különösebben... Szerdán délután sírva jött haza s akkor mondta el, hogy Csabi megerőszakolta. Azonnal mentünk a rendőrségre — fújta egyszuszra az édesanya.

Közben szemlesütve de mosolyogva tér be a szobába a koránál fejlettebb Klaudia is.
— Tesiórán egy másik osztállyal s két tanárral voltunk kint és hógolyóztunk. Én az osztályteremig valóban szabad akaratomból mentem, de onnan Csabi behúzott s már Ivett sem tudott segíteni nekem, mert Dávid is ott volt. Én tiltakoztam, egyszer a bokájába rúgtam, de ő levette a nadrágomat és aztán megtörtént a szex. De más nem történt. Utána elmondtam Irénkének, aki előtt nem idegen a fiútéma — elevenítette fel a történteket a 13 éves kamaszlány.

Cigányok vagyunk, de nem hülye barbárok

„A másik családdal együtt voltunk bent az igazgató úrnál, s nőgyógyásznál is jártunk. Esemény utáni tablettát is bevett a kislyány, nehogy nőni kezdjen a ház eleje... Cigányok vagyunk, de nem hülye barbárok. Nem szedtem össze az izompacsirta bátyáimat és nem mentünk ki ítélkezni. A hatóságokra, a törvényre bízzuk a dolgot” — tudatta az édesanya.

— Saját magától jött be Dia. Se nem sikítozott, se nem rugdalózott. Csókolóztunk majd saját magától vette le a nadrágját. A padon kezdtük el s utána ő javasolta, hogy én üljek a székre és úgy folytassuk — adta elő Töviskes-majorban lévő otthonukban a tizenhat esztendős, szőke, vékony alkatú Csabi.

— Méghogy nem bántották. A fiam kollégista és szerda délután a kollégium igazgatója hozta haza, mert a lány rokonai közül ketten bent jártak és bántalmazták — vette át a szót a fia tettére cseppet sem büszke édesanya.

— Valóban nem mentem be a kémia órára, de az eset után visszatértem. Zsuzsika néninek azt mondtam, hogy én is hógolyózni voltam. Aztán az osztályfőnökömtől Tündike nénitől megkérdeztem, hogy lehet terhes valaki — ismerte el a fiatalember.

— Ej Csabi fiam, csinálsz te nekem annyi ideget! — szidta a fiát a hazatérő édesapa. S nem vitatva fia bűnösségét azt is felvetette, hogy a kislány is hibás. Így fogalmazott: „Szemit szúrják, nem állják?”

Az iskola igazgatóját megdöbbentették a történtek

Fekete Lászlót, a szeghalmi Tildy Zoltán Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatóját megdöbbentették az iskolában történtek. Az iskola vezetése amint tudomást szerzett a dologról, minden részletre kiterjedően kivizsgálta a történteket.

A tények megismerését követően azonnal tájékoztatták az esetről a két diák szüleit, a családsegítő szolgálat munkatársait, a fenntartó önkormányzatot és a Szeghalmi Rendőrkapitányságot is.

Szalai Zoltán alezredes, a Szeghalmi Rendőrkapitányság vezetője az esettel összefüggésben annyit közölt: büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket.

A tények megismerését követően azonnal tájékoztatták az esetről a két diák szüleit, a családsegítő szolgálat munkatársait, a fenntartó önkormányzatot és a Szeghalmi Rendőrkapitányságot is.

Szalai Zoltán alezredes, a Szeghalmi Rendőrkapitányság vezetője az esettel összefüggésben annyit közölt: büntetőeljárás keretében vizsgálják a történteket.

-->

Címkék#szeghalom
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!