Kék hírek, bulvár

2008.08.13. 09:07

Autók estek a tolvajok áldozatául

Három autót törtek fel kedden. Mindegyik járműből tetemes összeget emelt el a tettes. Sarkadon a MÉH telepen járt tolvaj, aki különböző fémeket vett magához.

BEOL

Békéscsabán a Gyulai úton lévő építési területről ismeretlen elkövető kisgépeket tulajdonított el. A bűncselekménnyel okozott kár 115 ezer forint.

Békéscsabán a Lázár utcán parkolt az a személygépkocsi, melynek jobb első ablakát ismeretlen elkövető betörte, majd az utastérből egy laptoptáskát a benne lévő dokumentumokkal, valamint a műszerfalról egy napszemüveget tulajdonított el. A lopással okozott kár 60 ezer forint.

Békéscsabán a Felsőnyomáson lévő telephelyen parkoló tehergépkocsikból 500 liter gázolajat, valamint 3 speciális drótkötelet tulajdonított el ismeretlen elkövető. A lopással okozott kár nagyjából 225 ezer forint.

200 ezer forint készpénz és személyes iratok voltak abban a pénztárcában, melyet Békéscsabán a Szarvasi úton lévő áruház bevásárlókocsijából tulajdonított el ismeretlen elkövető.

Mezőberényben a Köröstarcsai úton lévő családi ház udvarán lezárt tehergépkocsi hátsó üvegét ismeretlen elkövető a helyéről kivágta és kivette. Ezután a raktérben elhelyezett 5 Sthil láncfűrészt magával vitte, ezzel körülbelül 600 ezer forint kárt okozott a tulajdonosnak.

Mezőberényben a Nagymester utcában leparkolt személygépkocsi bal hátsó gumiabroncsát ismeretlen elkövető kiszúrta, valamint a bal hátsó üvegét is kitörte és az utastérből egy bottartó táskát a benne lévő horgászbotokkal, valamint egy szerelékes dobozt tulajdonított el. A tulajdonos kára összesen megközelítőleg 270 ezer forint.

Sarkadon a Sarkadkeresztúri úton lévő MÉH telep raktárának ajtajáról a lakatot és a láncot ismeretlen elkövető lefeszítette, majd onnan 70 kg aluminium hulladékot és 30 kg vörösréz hulladékot tulajdonított el mindösszesen 10 ezer forint értékben.

A Battonyai határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román állampolgár egy Mercedes típusú személygépkocsival. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a spanyol hatóságok a gépkocsi körözését rendelték el. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!