Kék hírek, bulvár

2008.06.24. 09:44

Előkerültek a lopott fejőgépek - két tolvaj és két orgazda ellen vizsgálódnak

Egy volt dolgozó is tagja volt annak a betörőduónak, mely a múlt héten behatolt egy tarhosi tehenészetbe és ellopott két fejőgépet. A két férfit hétfőn fogták el a rendőrök.

BEOL

Mint arról írtunk, az elmúlt héten szerdáról csütörtökre virradó éjjel ismeretlen tettesek egy tarhosi tehenészet nyitott ellető épületébe behatoltak és onnan két darab Alfa-laval sajtáros fejőgépet vittek el,. A két gép értéke 140 ezer forint.

A Békési Rendőrkapitányság nyomozói a tegnap elfogták a betörés két gyanúsítottját, a 28 és 39 éves helyi férfiak beismerték tettüket. Elmondták a nyomozóknak, mivel egyikük korábban a tehenészet dolgozója volt, így jól ismerte a telepet és az ottani munkarendet.

Az ellopott eszközöket aztán Békésen két gazdának adták el, akik használatba is vették azokat. A két férfi ellen lopás, míg a két vásárló ellen orgazdaság miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!