Kék hírek, bulvár

2008.04.21. 13:49

Nem találják a börtön elől bujkáló ex-polgármestert

Még keresik a rendőrök dr. Szarvas Attilát. Egy év börtönbüntetésre ítélte, két esztendőre a közügyektől is eltiltotta a bíróság a kutyaólas demonstrációról is elhíresült volt mezőkovácsházi polgármestert.

K. E. - Beol

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, az ítélet augusztusban emelkedett jogerőre. Három rendbeli gazdasági előny jogosulatlan felhasználásában találták bűnösnek az egykori vezetőt.

A Magyar Nemzet néhány napja egy összeállításában közölte: továbbra sem találja a rendőrség Szarvas Attilát, Mezőkovácsháza volt MSZP-támogatású, független polgármesterét. A lap információja a cikkben írottak szerint Nagy Lajostól, a mezőkovácsházi rendőrkapitányság közrendvédelmi és közlekedésrendészeti osztályvezetőjétől származik. A kapitányságvezető-helyettes a Magyar Nemzetnek akkor elmondta, Békés megye területén ellenőrizték azokat a helyeket, ahol Szarvas Attila bujkálhatna, de nem akadtak nyomára, így szinte biztos, hogy az egykori polgármester nem a megye területén tartózkodik.

Megkeresésünkre a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ezt az információt megerősítette, ám a keresés érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatással egyelőre nem szolgáltak.

Szarvas Attilát korábban, 2002-ben magánokirat-hamisítás miatt is elítélték Nógrád megyében. Az 1 év 10 hónapos börtönbüntetését 3 év próbaidőre felfüggesztették. Legutóbbi ügye miatt 2007 novemberében kellett volna börtönbe vonulnia. Mivel ezt nem tette meg, december 21-e óta körözik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!