Kék hírek, bulvár

2008.03.27. 10:04

Százmilliós parfümfogás Gyulánál

Több mint 138 millió forint értékű parfümszállítmányt találtak a napokban a gyulai határátkelőhelyen egy belépő kamion rakterében, textíliák és műanyag poharak közé rejtve.

BEOL

– A gyulai határátkelőhelyen jelentkezett belépésre a napokban egy 41 éves török származású holland állampolgár, aki egy német honosságú kamiont vezetett – tájékoztatott az esetről Kunos Gyula rendőrségi sajtóreferens. A Németországba tartó jármű ellenőrzésekor a raktérben szállított textíliák és műanyag poharak közül több mint 22 ezer doboz hamis márkajelzésű parfüm került elő. Az illatszerek összesített forgalmi értéke meghaladja a 138 millió forintot. A kamion sofőrje ellen az eljárást a román hatóság folytatja le.

Ugyancsak a gyulai átkelőhelyen egy 37 éves román férfi kocsijával 14 karton román zárjegyes cigarettát akart hazánkba csempészni szerdán reggel. Vele szemben is a román határőrizeti szervek járnak el.

Lökösházától kellett visszafordítani szerdán hajnalban egy indiai férfit, aki a Dacia nemzetközi gyorsvonattal akart Magyarországra jönni. A 40 éves férfi ellenőrzésekor kiderült, hogy a francia hatóságok 2009 nyaráig a schengeni területre való belépés megtagadást rendelték el vele szemben, ezért az átkelő munkatársai visszairányították Romániába.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!