Kék hírek, bulvár

2008.03.26. 17:42

Saját apósát akarta kirabolni a körösnagyharsányi férfi

Elkapták a sarkadi zsaruk azt körösnagyharsányi férfit, aki körösszakáli társával együtt saját apósát kísérelte meg kirabolni a közelmúltban — tájékoztattak helybeli informátoraink. A körösnagyharsányiak szerint K. F. (25) hasonló jellegű, erőszakos bűncselekmények elkövetése miatt már korábban is többször összeütközésbe került a törvénnyel.

b. i.

Rendőrségi kisbuszt láttak a körösnagyharsányiak a településen ma nem sokkal dél előtt, s annak is egykettőre híre futott, hogy K. F.-et vitte el a nyomozóhatóság.

A helyiek elmondása szerint a körösnagyharsányi K. F., körösszakáli társával, Sz. S.-ral (23) nemrégiben ez előbbi apósáékhoz érkezett „látogatóba”, mivel megsejtették, hogy ők nagyobb összegű hitelt vettek fel. Ott aztán előadták jövetelük célját s piára, illetve a pénznyerő automatába kértek kölcsönt, eléggé sajátságos módon.

K. F. apósa élettársa karját csavargatta, majd a párja védelmére siető férfit is tettleg bántalmazta. Először a földre lökte, majd megrugdosta. Az időközben egérutat nyert élettárs értesítette a zsarukat.

A Sarkadi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya érdeklődésünkre megerősítette: rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe két férfit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!